• Home
  • Keijser & Co – Keijser & Co

Keijser & Co

Stijlvol wonen is Keijser&Co

Eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd.

Ook zitmeubelen valt binnen het Keijser&Co concept. Van hoekbanken tot loungefauteuils ook hier kan men in maatwerk denken. Er is een ruime keuze in onze eigen stoffencollectie die bestaat uit basic en stoere stoffen. Daarnaast kan er gekozen worden uit een aantal gerenommeerde stoffenhuizen zoals Romo, Chivasso en Aristide.

Ook introduceerden wij het zusje van Keijser&Co; Noos Collection. Deze is exclusief verkrijgbaar via een aantal geselecteerde dealers. De Noos Collection is te omschrijven als een meubellijn die uit voorraad leverbaar is met de kernmerken van Keijser&Co.

De collectie bestaat uit een overzichtelijke serie modellen verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en afmetingen. Deze basis ingredi├źnten hebben wij permanent op voorraad. Hierdoor kan er snel geleverd worden, vandaar de naam NOOS never out of stock. Uw maatwerk staat al voor u klaar!

Ons kantoor zit in Nijmegen in combinatie met het magazijn. Op deze locatie zijn wij op kantooruren van maandag tot en met vrijdag aanwezig. De collectie wordt gepresenteerd in de showroom in Culemborg. Deze is iedere maandag geopend voor detaillisten en architecten. Ook zijn we tegenwoordig op vrijdag geopend (alleen op afspraak) voor detaillisten en architecten, consumenten kunnen dan ook bij ons in de showroom terecht. Hiervoor kunt u zich inschrijven via onze website.

Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Over Keijser&Co

Postadres: Kerkenbos 11-11, 6546 BC, Nijmegen (The Netherlands). Telefoon: 024 3510633, Fax: 024 3510634

Bezoekadres: ETC (stand 200), Randweg 20, 4104 AC, Culemborg. www.keijserenco.nl, e-mail: info@keijserenco.nl