Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 18 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 18 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for

Een dag vol inspiratie!

Tijdens de Consumentendagen zijn de deuren van ETC Design Center voor iedereen geopend. Een afspraak is dan niet nodig, alleen een toegangsticket! Hierdoor kun je je laten inspireren door de sfeervol ingerichte ruimtes van onze showroom. Via het onderstaande formulier kun je je tickets aanvragen.

Tickets aanvragen

Vraag via het onderstaande formulier je gratis ticket aan voor de Consumentendag van 17 september in ETC Design Center. Houd onze socialmediakanalen in de gaten en zorg ervoor dat je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte kan worden gesteld zodra je je kunt aanmelden.

Gratis tickets konden worden aangevraagd tot vrijdag 15 september 16.00 uur. Bestel je ticket via de website van ETC Design Center.

Thumbnail for Wil je een interieuradvies?

Wil je een interieuradvies?

Dan raden we je aan om op een ander moment een afspraak te maken voor onze showroom in Nidum. De Consumentendagen zijn vaak erg druk bezocht, waardoor we je niet onze volledige aandacht kunnen geven.

Voor meer interieurinspiratie kun je ons ook volgen op Facebook, Instagram en Pinterest voor afgeronde projecten, nieuwe meubelen en ander nieuws.