Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 15 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 15 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen

Customer Service Medewerker

Keijser&Co groeit! Kom jij ons team versterken? 

Thumbnail for

Keijser&Co slaat haar vleugels uit! We zijn een succesvolle groothandel in stijlvolle en tijdloze maatwerkmeubelen waarbij onze klant centraal staat.

In onze showroom in het ETC Design Center in Culemborg presenteren wij onze collectie en adviseren wij professionals en particulieren. Keijser&Co focust zich op de meest recente trends in de markt van projectinrichting. Ons kantoor is gevestigd in Nijmegen, in de zomer van 2021 zullen wij onze tweede showroom en tevens nieuwe kantoor in het Arsenaal in Grave openen.

Voor de customer service zoeken wij nog een daadkrachtige, commercieel administratief medewerker die zich richt op de Aftersale / Service.

Functieomschrijving

Als customer service medewerker bij Keijser&Co zorg je ervoor dat onze klanten blij zijn met hun maatwerk aankoop. Je verwondert onze detaillisten doordat je meedenkt, met creatieve oplossingen komt voor de servicevragen, je kennis hebt van zaken en met nauwkeurigheid de service orders verwerkt en er voor zorgt dat zij op tijd geleverd worden. Daar krijg je energie van!

Wat ga je doen?

Je werkt in een leuk team, waarin er nauw met elkaar wordt samengewerkt. Binnen het team heeft iedereen zijn eigen expertise, maar zijn we allround. We helpen elkaar en moeten elkaar kunnen vervangen bij afwezigheid. Jouw expertise ligt bij Aftersale / Service. Je ziet het als een uitdaging om service gesprekken een positieve wending te geven en lost klachten op een snelle en efficiënte manier op. Je zorgt voor een goede service registratie, analyseert de klachten en bespreekt de bevindingen met de directie en leveranciers. Je bent in control, weet wat er speelt en zorgt dat de klanten tijdig geïnformeerd worden. Jij brengt ons service niveau naar een nieuw level! Je krijgt een dynamische, zelfstandige functie waarbij je het organisatiebelang en het klantbelang ziet en daar naar handelt.

Wat verwachten wij van jou?

• MBO+/HBO werk en denkniveau.
• Je bent communicatief sterk.
• Je gaat nauwkeurig te werk (maatwerk is wat we doen!)
• Je bent klantgericht.
• Je bent flexibel, enthousiast en gemotiveerd.
• Je spreekt Nederlands en Engels.

Wat bieden we je?

• Naast een fijne werkplek in een leuk team bieden we je de kans om je persoonlijk te ontwikkelen in een aansprekende branche.
• Voorkeur gaat uit naar een contract voor 40 uur.
• Je gaat werken op ons kantoor in Nijmegen, eind van het jaar wordt dat Grave.
• Werken met een prachtig maatwerk product, kijk voor een impressie op www.keijserenco.nl of bezoek onze social media.

Soort dienstverband: Onbepaalde tijd

Ervaring:

Klantenservice: 2 jaar (Aanbevolen)

Ben jij die enthousiaste Customer Service Medewerker die perfect past bij de bovenstaande omschrijving en wil jij werken in een inspirerende omgeving? Stuur dan je cv en begeleidende motivatiebrief naar Lonneke van der Weyden via de onderstaande button.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie?

Stuur dan je cv met onderbouwing naar Lonneke van der Weyden via de onderstaande button. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Thumbnail for