Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen

Luxe meubelen: Bekijk onze collectie

Luxe zitmeubelen

Onze gestoffeerde zitmeubelen zijn mogelijk in iedere gewenste stof. Onze luxe meubelen zijn te bekleden met een stof uit onze eigen stoffencollectie, maar wij werken ook samen met diverse gerenommeerde stoffenhuizen, zoals Romo, Casamance en JAB Anstoetz. Daardoor bepaal je zelf of je kiest voor een neutrale kleur, een drukke print, kunstleder of echt leder. De modulebanken, banken, fauteuils, eetkamerfauteuil, eetkamerfauteuils, barkrukken en hockers hebben ieder hun eigen maatwerkmogelijkheden. Denk aan diverse afmetingen, zelf te bepalen opstellingen en het aanpassen van de zithoogte.

Thumbnail for

Luxe tafels

Keijser&Co heeft een zeer gevarieerd aanbod collectie luxe tafels. Iedere eetkamertafel, bartafel, salontafel, bijzettafel en bureau heeft zijn eigen maatwerkmogelijkheden. Vrijwel ieder gewenst formaat is mogelijk en je kiest je eigen afwerking. Onze luxe tafels zijn leverbaar in vrijwel ieder gewenst formaat en in diverse afwerkingen. Naast een eiken beits zijn diverse modellen ook in RAL- of NCS-kleur verkrijgbaar. Enkele andere voorbeelden van ons maatwerk zijn optionele lades, een ander onderstel of afgeronde hoeken.

Thumbnail for

Luxe wandmeubelen

De collectie luxe wandmeubelen van Keijser&Co is zeer veelzijdig. De wandkasten, tv-meubelen, vakkenkasten, roomdividers, dressoirs, consoles en lowboards hebben ieder hun eigen maatwerkmogelijkheden. Onze wandmeubelen zijn mogelijk in vrijwel ieder gewenst formaat en in diverse afwerkingen. Zo zijn diverse kasten mogelijk in een eiken beits, maar ook in een RAL- of NCS-kleur. De modellen Flex en Unit zijn zelf in te delen. Je bepaalt dus zelf waar je een open vak, lade, klep of deur wilt. Ook de afmetingen van deze luxe meubels zijn zelf te bepalen.

Thumbnail for

Luxe slaapkamermeubelen

De collectie luxe slaapkamermeubelen van Keijser&Co omvat diverse stijlen en modellen. De maatwerkmogelijkheden voor deze luxe meubelen, zoals verschillende formaten en in diverse afwerkingen van de bedden, bedachterwanden, ledikanten, commodes, nachtkastjes en linnenkasten zijn per model verschillend. Zo zijn diverse slaapkamermeubelen mogelijk in een eiken beits, maar ook in een RAL- of NCS-kleur.

Denise Zwijnen – “Stijlvol Wonen” – © Sanoma Regional Belgium N.V.
Thumbnail for

Luxe bijmeubelen

De brede collectie luxe bijmeubelen van Keijser&Co maken je interieur compleet. De spiegels, wandrekken, schappen, dienbladen, museumkastjes, plantenzuilen, tijdschriftenrekken, butlers en armtrays hebben ieder hun eigen maatwerkmogelijkheden. Er zijn diverse afwerkingen en formaten mogelijk, waardoor je het luxe meubel perfect bij jouw wensen kunt laten aansluiten.

Thumbnail for

Kies je eigen opstelling met onze modulebanken

Bepaal zelf het formaat, de indeling en de afwerking

Ontelbaar veel keuze: iedere gewenste stof is mogelijk

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies