Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
ME Design en FAM Design – Willy Lamers
Thumbnail for
Thumbnail for
Van der Valk Apeldoorn – Fotografie Peter Baas HDR Photography
Thumbnail for
Van der Valk Apeldoorn de Catharel – Valk Design
Thumbnail for

Maatwerk is onze kracht.

De diverse mogelijkheden van de Keijser&Co collectie zorgen ervoor dat ieder meubel perfect bij jouw hospitalityproject past. Samen met onze klanten creëren wij met een meubel op maat de mooiste interieurs.

Kies je eigen opstelling met onze modulebanken

Bepaal zelf het formaat, de indeling en de afwerking

Ontelbaar veel keuze: iedere gewenste stof is mogelijk

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies

Maatwerk is voor elk interieur en voor iedere oplage.

Maatwerk voor jouw interieur is onze kracht. De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat elk meubel perfect bij het interieur van jouw hotel, restaurant of kantoor past. Aangepast aan bepaalde afmetingen, de juiste hoogte of bijvoorbeeld exact de juiste kleur en materiaal van stof.

Wij denken graag met je mee in de opties die er zijn en het beste bij jouw stijl passen. Dit geldt ook voor aangepaste prijzen voor grote oplages. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Thumbnail for

Modulebanken

Met een Keijser&Co modulebank stel je een bank samen die precies aansluit bij de sfeer die je wilt creëren in jouw hotellounge, kantoorruimte of bar. Ieder model heeft zijn eigen unieke eigenschappen en mogelijkheden. Kies voor zacht of hard zitcomfort, verschillende armleggers en accessoires zoals hoofdsteunen, nekrollen of voorzetkussens.

Groot, klein, hoek of chaise longue: de ideale bank stel je zelf samen.

Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Stoffen

Alle zitmeubelen zijn te bekleden met een stof naar keuze. Kies een stof of ledersoort uit onze eigen collectie of uit de collectie van gerenommeerde Europese stoffenhuizen. Door zelf de ideale stof te kiezen, kun je de uitstraling van de ruimte volledig aanpassen aan het doel. Een trendy stof voor een modern restaurant of een zachte stof voor een wellness. Onze adviseurs denken graag met je mee.

Thumbnail for

Wandmeubelen

Een mooi onderdeel van ons maatwerk is onze collectie wandmeubelen. Hiernaast zie je slechts een greep uit de mogelijkheden.

De kasten, dressoirs, roomdividers en lowboards van Keijser&Co zijn in iedere gewenste maat en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan diverse kleuren eikenbeits, hoogglans of een RAL-kleur naar wens.

Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Tafels

De Keijser&Co tafels maken we geheel in de door jou gewenste maten en uitvoering. Zo is het mogelijk om een extra lade toe te voegen. Maar ook een ander tafelblad of een andere houtafwerking behoren tot de vele mogelijkheden.

Bekijk onze collectie online of plan een afspraak in op onze showroom.

Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Houten meubelen

Voor het hout van tafels, wandmeubelen, zitmeubelen, slaapkamermeubelen en bijmeubelen zijn verschillende afwerkingen mogelijk. Denk hierbij aan diverse kleuren gebeitst eiken of hoogglans gepolitoerd. Ook is het spuiten in een RAL-kleur mogelijk.

Thumbnail for

Stenen bladen

Diverse meubelen uit onze collectie zijn ook mogelijk met een stenen blad. Hierbij zijn diverse structuren mogelijk, waardoor je een steensoort kunt kiezen die perfect aansluit bij jouw interieur.

Thumbnail for

Bezoek onze showroom voor een professioneel advies voor jouw project.

Onze website bevat de volledige Keijser&Co collectie, maar de bekleding, afwerking en maatvoering die precies aansluit bij de wensen voor jouw project staat er mogelijk niet bij. Daarom adviseren we je graag in onze showroom, waar je de diverse stoffen en afwerkingsmogelijkheden van materialen kunt zien en ervaren. In de onderstaande brochure zie je enkele gerealiseerde projecten en aanvullende mogelijkheden.

Plan een afspraak in met een adviseur en ervaar wat onze maatwerkcollectie voor het interieur van jouw hotel, restaurant, kantoor of ander hospitalityproject kan betekenen.

The Art of Living magazine – Jurrit van der Waal
Thumbnail for

Iedere hospitalityruimte heeft een ander doel. Onze maatwerkmogelijkheden geven je de middelen om deze te behalen. De veelzijdige collectie van Keijser&Co stelt je in staat om bij ieder project de gewenste sfeer neer te zetten.