Wij ontwikkelen en fabriceren al 15 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al 15 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for

Nidum: broedplaats van inspiratie

Begin 2021 zullen wij de deuren openen van Nidum: house of inspiration. Nidum is Latijn voor ‘nest’. In dit Lifestyle Center zal Keijser&Co, samen met 10 à 15 (inter)nationale partners die elkaar versterken, een totaalbeleving bieden op het gebied van lifestyle en wonen.

House of inspiration

Momenteel wordt het Arsenaal volledig gerenoveerd, verbouwd en omgetoverd tot een levendig centrum, waar liefhebbers van interieur, design, mode, kunst en lifestyle hun hart kunnen ophalen. Naast de diverse showrooms en stores zullen er wisselende exposities worden getoond en kan men in restaurant Ovum terecht voor een kop koffie, een lunch of diner. Nidum zal een broedplaats van inspiratie worden.

Volg Nidum op social media om zo op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen. Op zowel Facebook, Instagram als LinkedIn kun je het laatste nieuws volgen rondom het Lifestyle Center.

Thumbnail for

Het Arsenaal

Het is een monumentaal gebouwencomplex in de Noord-Brabantse vestingstad Grave, dat een overblijfsel is van de vestingwerken. Het bestaat uit verschillende gebouwen, waaronder een kapel en kazematten, die in de loop der jaren met elkaar verbonden zijn. 

De uitgestrekte ruimtes, mooie raampartijen en karakteristieke details maken het Arsenaal een perfecte locatie voor mooie showrooms, bijzondere evenementen en wisselende exposities.

Thumbnail for

Restaurant en hotel

Het rijksmonument wordt ook een plek van culinair genieten. Restaurant Ovum biedt gasten de mogelijkheid om hun bezoek te combineren met een hapje en drankje. Ook buiten de openingstijden van de showrooms en stores zal het mogelijk zijn om hier plaats te nemen voor een diner.

Op de bovenverdieping van Nidum zal een boetiekhotel worden gevestigd met zes kamers. Iedere kamer zal zijn eigen unieke inrichting hebben, doordat deze door verschillende vooraanstaande interieurarchitecten worden ingericht met de collectie van de partners uit Nidum. 

Thumbnail for

Unieke evenementenlocatie

Nidum is dankzij de grote binnentuin, de lichtrijke ruimtes, restaurant Ovum en het boetiekhotel zeer geschikt voor evenementen. Bruiloften, feesten, productpresentaties, private dining en zakelijke bijeenkomsten: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Thumbnail for