Wij ontwikkelen en fabriceren al 15 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al 15 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for

Over Keijser&Co

Keijser&Co werd in 2005 opgericht door Aard Keijser en Lonneke van der Weyden. Voordat ze hun krachten bundelden, waren ze beiden al geruime tijd actief in de wereld van interieur.

Aard werkte 20 jaar in het familiebedrijf Novio Forum, een Nijmeegse groothandel in meubels. Lonneke deed na haar Textiel Management Opleiding (TMO) veel ervaring op met styling en vormgeving bij het Engelse stoffenhuis Romo. Samen zijn zij de drijvende kracht achter Keijser&Co.

Maatwerk en stijlen

Maatwerk is onze kracht. De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat elk meubel perfect bij jouw interieur, smaak en wensen past. Aangepast aan bepaalde afmetingen, de juiste hoogte of bijvoorbeeld exact de juiste kleur en materiaal van stof.

Wij denken graag met je mee in de opties die er zijn en het best bij jouw stijl passen. Maatwerk is voor elk interieur. Zowel voor een woon-, slaap- en eetkamer als een restaurant, hotel of kantoorruimte.

Thumbnail for

Onze showroom

Maak kennis met de collectie van Keijser&Co in onze showroom in ETC Design Center Europe. Hier vind je 800 m²  aan inspiratie, ontdek je de mogelijkheden van maatwerk en ervaar je de kwaliteit van onze stoffen.

Onze showroom is alleen te bezoeken op afspraak. Zo kunnen wij je onze volledige aandacht geven en is er ruimte om je rustig en ongestoord te oriënteren. Onze adviseur helpt je graag bij het creëren van een nieuw interieur met een advies op maat.

Thumbnail for

Tweede showroom

Begin 2021 zullen wij de deuren openen van onze tweede showroom in Nidum: house of inspiration. Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores, een restaurant en een boetiekhotel samen. Meer informatie over Nidum vind je hier.

Je kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen via de Instagram– en Facebookaccount van Nidum. We hopen je begin 2021 te verwelkomen in Grave!

Thumbnail for