Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen

Prijsaanvraag

De meubelen van Keijser&Co worden op maat gemaakt en zijn hierdoor uniek. Het maatwerk is afgestemd op jouw wensen en eisen. Hierdoor verschilt de prijs per meubel, door de keuze in formaat, afwerking en stof. Daarom communiceren wij op onze website geen prijzen, omdat wij je graag een prijs op maat geven, passend bij jouw ideale samenstelling. Bij het verzenden van het formulier ga je akkoord met ons privacybeleid.

  • Wil je de prijs van meerdere meubelen aanvragen? Vul dan hierboven de overige productnamen en artikelnummers in. 
  • Vul hierboven zoveel mogelijk informatie in, zodat we je zo goed mogelijk kunnen informeren over de prijs. Bijvoorbeeld een gewenste afmeting, opstelling of afwerking. Op de productpagina staan vaak de beschikbare standaard afmetingen, maar vele houten meubelen kunnen op iedere gewenste maat worden geleverd.
Thumbnail for Ervaar het maatwerk

Ervaar het maatwerk

De verkoop van onze meubelen verloopt uitsluitend via geselecteerde dealers. Wil je de kwaliteit, het zitcomfort en de stoffen van onze maatwerkmeubelen ervaren? Dan raden we je aan contact met ons op te nemen, voor het adres van jouw dichtstbijzijnde dealer.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een oriënterend bezoek in onze showroom in te plannen. Eén van onze adviseurs laat je dan de mogelijkheden zien van het maatwerk van Keijser&Co. Een afspraak maak je hier.