Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Bezoek onze showroom.

In onze showrooms in Grave en Culemborg presenteren we onze veelzijdige collectie maatwerkmeubelen. Je bent van harte welkom om de mogelijkheden voor jouw project te bekijken.

Bekijk en ervaar de collectie

Onze showroom in Nidum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 18.00 uur. Een afspraak is niet nodig, maar kan wel raadzaam zijn bij een gewenst advies. We adviseren jou dan graag over de Keijser&Co collectie, de mogelijkheden van het maatwerk, de stofkeuze en je kunt in het gehele house of inspiration inspiratie opdoen. Onze adviseurs helpen je om jouw interieurwensen vorm te geven. De showroom in Culemborg is uitsluitend geopend op maandagen voor professionals. Onze adviseurs helpen je graag om van jouw project een succes te maken.

 

Thumbnail for

Tweede showroom

Sinds 27 november is onze tweede showroom geopend in Nidum: house of inspiration. Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores, restaurant Ovum en een boetiekhotel samen. Meer informatie over Nidum vind je hier.

Je kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen via de Instagram– en Facebookaccount van Nidum. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Grave!

Thumbnail for

Een bron van inspiratie

Kom inspiratie opdoen en ervaar de eindeloze mogelijkheden van onze meubelen. Bekijk de details en variatie aan stoffen en laat je overtuigen van de kracht van maatwerk! Onze adviseurs staan je graag te woord.

Thumbnail for

Alles voor jouw project

In onze showroom kun je niet alleen inspiratie opdoen voor de inrichting van een woning, maar je kunt er ook terecht voor het interieur van een kantoor, hotel, restaurant of ander hospitalityproject. Je bent van harte welkom om dit zelf te ervaren. Rondneuzen, oriënteren, inspiratie opdoen of de vernieuwing van de collectie zien en ervaren. Wanneer je nog niet goed weet waar je naar op zoek bent, kun je een afspraak maken voor een oriënterend bezoek. Zo kun je op je gemak de showroom bekijken en ontdekken waar je interesse naar uitgaat.

Wil je een uitgebreider advies? Kies dan voor een interieuradvies. Hieronder lees je hier meer over.

Thumbnail for

Onze adviseurs denken graag met je mee. We kijken hoe we samen een droominterieur kunnen realiseren. Je bent van harte welkom!

Lonneke van der Weyden – Eigenaar Keijser&Co