Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 15 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 15 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Bezoek onze showroom.

In onze showrooms in Nidum in Grave en ETC Design Center in Culemborg presenteren we onze veelzijdige collectie maatwerkmeubelen in sfeervolle ruimtes. Je bent van harte welkom!

Nieuwe showroom

Op 27 en 28 november vindt de feestelijke opening plaats van onze tweede showroom in Nidum: house of inspiration. Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores, een restaurant en een boetiekhotel samen. Restaurant Ovum is al geopend. Meer informatie over Nidum vind je hier.

Je kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen via de Instagram– en Facebookaccount van Nidum. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Grave!

Thumbnail for

Boordevol inspiratie!

Kom inspiratie opdoen en ervaar de eindeloze mogelijkheden van onze meubelen. Bekijk de details en variatie aan stoffen en laat je overtuigen van de kracht van maatwerk! Onze adviseurs staan je graag te woord. Bekijk hieronder de mogelijkheden om onze showroom te bekijken.

Thumbnail for

Oriënterend bezoek

Rondneuzen, oriënteren, inspiratie opdoen of de vernieuwing van de collectie zien en ervaren. Wanneer je nog niet goed weet waar je naar op zoek bent, kun je een afspraak maken voor een oriënterend bezoek. Zo kun je op je gemak de showroom bekijken en ontdekken waar je interesse naar uitgaat.

Wil je een uitgebreider advies? Kies dan voor een interieuradvies. Hieronder lees je hier meer over.

Thumbnail for

Gratis interieuradvies

Samen met een interieuradviseur ga je om de tafel en krijg je advies over Keijser&Co meubelen op maat. De afspraak duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Onze adviseur laat zien welke maatwerkopties er zijn en welke stof het beste past bij jouw smaak, interieur en leefstijl.

Vergeet vooral niet om een plattegrond en foto’s mee te nemen. Zo kunnen we je beter adviseren.

Thumbnail for

Bezoek op afspraak

Voor een bezoek aan onze showroom in Grave is een afspraak niet verplicht. De showroom in Culemborg is alleen te bezoeken op afspraak. Hierbij adviseren we jou over de Keijser&Co collectie, de mogelijkheden van het maatwerk, de stofkeuze en je kunt in alle rust inspiratie opdoen. Onze adviseurs helpen je om jouw interieurwensen vorm te geven.

Thumbnail for

Onze adviseurs denken graag met je mee. Tijdens een interieuradvies wordt er gekeken hoe we samen jouw droominterieur kunnen realiseren. Je bent van harte welkom!

Lonneke van der Weyden – Eigenaar Keijser&Co