Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Home>Trends & Updates>De Fragile collectie
Trends & Updates

De Fragile collectie

Profielfoto van Keijser&Co
Keijser&Co

In 2018 presenteerden wij met veel trots een nieuwe collectie meubelen: Fragile.
Deze collectie bestaat uit eiken meubelen met een dunne metalen belijning. Uitvoerbaar in bijzondere modellen, zoals salontafels, hockers, consoles, spiegels, bijzettafels, butlers en roomdividers. De meubelen zijn uitvoerbaar in verschillende kleuren eiken beits.

Nadat de Fragile collectie is gelanceerd, is deze uitgebreid met vele andere modellen. Zo zijn enkele modellen nu ook verkrijgbaar met een stenen blad. Deze bladen zijn verkrijgbaar in diverse soorten. Ook zijn er eetkamertafels, een lowboard, plantenstandaarden, wandrekken en enkele nieuwe spiegels aan de collectie toegevoegd. Ook bij deze items wordt eiken en metaal met elkaar gecombineerd.

Beleven, voelen en zien

De complete collectie vind je op de website en in onze showroom. Wil je de meubelen in het echt ervaren? Je van harte welkom in onze showroom. Hier kun je de volledige collectie Fragile beleven, voelen en zien. Onze adviseurs ontvangen en adviseren je graag. Maak hieronder een persoonlijke afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Hartelijke groet,

Aard Keijser en Lonneke van der Weyden
& het team van Keijser&Co

Ervaar de Fragile collectie!

Vrijwel de volledige Fragile collectie is in onze showroom te bewonderen. Daar kun je ook de mogelijke afwerkingen en steensoorten bekijken. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden en kunnen je ook adviseren over de afmetingen en afwerkingen die het best passen bij jouw interieur.