Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Home>Trends & Updates>Een nieuwe stap!
Trends & Updates

Een nieuwe stap!

Profielfoto van Keijser&Co
Keijser&Co

Sinds 7 mei 2019 is Keijser&Co de eigenaar van het monumentale Arsenaal in Grave. Hier zullen wij onze tweede showroom gaan vestigen. Het zal een Lifestyle Center worden voor retailers, dealers en architecten. We gaan ons daar richten op maatwerkmeubelen voor ieder interieur, van woon-, slaap- en eetkamers tot restaurants, hotels en kantoorruimtes.

Wij zijn erg enthousiast over deze nieuwe stap voor Keijser&Co en zien dit als een verlengstuk van onze showroom in ETC Design Center. We hopen onze klanten met deze twee locaties nog beter van dienst te kunnen zijn. Net als in Culemborg willen wij gaan samenwerken met branchegenoten, om zo elkaars merk te versterken. Om de beleving van de bezoekers te optimaliseren, zal er ook gekeken worden naar een horecapartner. Wij zijn momenteel in gesprek met diverse partijen om dit totaalconcept verder uit te werken. 

Het Arsenaal wordt een Lifestyle Center waar liefhebbers van design, interieur, kunst en lifestyle hun hart kunnen ophalen.

Lonneke van der Weyden

Wij werken momenteel met veel enthousiasme aan de renovatie van het gebouw. Naar verwachting zullen wij eind 2020 gereed zijn met deze werkzaamheden en zullen dan ook met het kantoor het nieuwe pand in Grave betrekken. In de tussentijd zullen wij geïnteresseerden op de hoogte houden van de ontwikkelingen van onze nieuwe vestiging door middel van een nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het Arsenaal, om zo op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen rondom de verbouwing en nieuwe partners. Inschrijven doe je hier.