Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Home>Trends & Updates>Nidum: house of inspiration
Trends & Updates

Nidum: house of inspiration

Profielfoto van Keijser&Co
Keijser&Co

Begin 2021 zullen de deuren worden geopend van Nidum: house of inspiration. Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores, een restaurant en een boetiekhotel samen.

Warm nest
Het rijksmonument zal diverse showrooms, stores, restaurant Ovum en een boetiekhotel gaan huisvesten. Ook wordt het een locatie voor diverse evenementen en wisselende exposities. Initiatiefnemers en eigenaren Aard Keijser en Lonneke van der Weyden: “Nidum moet echt een ontmoetingsplek worden waar het draait om beleving en inspiratie, een plaats waar mensen en bedrijven zich thuis voelen.” Naast Keijser&Co, het interieurbedrijf van Aard en Lonneke, zullen diverse andere partners uit uiteenlopende branches zich in het pand vestigen, om de beleving compleet te maken.

House of inspiration
Nidum heeft iedere bezoeker iets te bieden: inspiratie in de showrooms, wisselende kunstexposities, mooie geschenken in de shop en een lunch of diner in restaurant Ovum. Een bezoek kan eventueel worden uitgebreid met een overnachting in het boetiekhotel. Lonneke: “Nidum is voor iedereen. Voor professionals die een project willen inrichten en voor consumenten die inspiratie voor hun interieur willen opdoen. House of inspiration, zoals wij Nidum noemen, is een passende omschrijving voor deze unieke locatie waar je alles onder één dak hebt voor een inspirerend bezoek.”

Evenementen
Ovum, het restaurant van Nidum, is de ideale partner voor evenementen. Dankzij de karakteristieke uitstraling van het monumentale Arsenaal worden bruiloften, feesten, private dining en zakelijke bijeenkomsten naar een hoger niveau getild.

Keijser&Co zal in Nidum een tweede showroom openen en het kantoor gaan vestigen. De andere partners worden op een later moment bekend gemaakt.

Volg Nidum op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen.