Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Home>Trends & Updates>Nieuw: Keijser&Co Carpets
Trends & Updates

Nieuw: Keijser&Co Carpets

Profielfoto van Keijser&Co
Keijser&Co

Nieuw in onze collectie: Keijser&Co Carpets. Het is een gevarieerde collectie karpetten met veel mogelijkheden in vorm, afmeting, randafwerking en kleur. Tijdens Christmas at Nidum op 17 en 18 december presenteren wij deze collectie in onze showroom in Nidum. Professionals ontvangen wij al op vrijdag 16 december.

Karpetten op maat
Keijser&Co Carpets onderscheidt zich met haar collectie, doordat het kleurenpalet is aangepast aan de stoffen die wij het meest gebruiken voor projecten van onze klanten. Met de stoffencollectie van Keijser&Co zijn gangbare én trendkleuren vertaald naar een passende selectie van kleuren en materialen in de collectie karpetten. Zoals onze klanten van onze meubelcollectie gewend zijn, past dit bij verschillende smaken en stijlen. Er zijn vele combinaties mogelijk van formaat, vorm, materiaal en randafwerking. Hierdoor vind je bij ieder interieur een passend karpet. Daarnaast komen deze mogelijkheden overeen met de maatwerkopties die onze meubelen ook bieden, zodat het perfect aansluit op de kracht van Keijser&Co: maatwerk waar we samen droominterieurs creëren.

Keijser&Co Carpets biedt karpetten aan voor zowel woningen als kantoorruimtes of hotels. De kwaliteiten, kleuren en gebruiksvriendelijke materialen passen in verschillende ruimtes en ook de toepassing is divers. Een van de mogelijkheden is een outdoorkarpet, met een kwaliteit voor hotels en andere veelgebruikte ruimtes.

Keijser&Co levert uitsluitend aan de dealer, architect en stylist. Dat geldt ook voor onze karpettencollectie. De consument is en blijft ook altijd van harte welkom in onze showrooms, waar onze adviseurs graag meer uitleg geven over de karpetten. Daarnaast bieden wij deze karpettencollectie ook aan voor projecten van professionals.

Christmas at Nidum
In het weekend van 17 en 18 december ervaar je onze showroom tijdens Christmas at Nidum. Deze dagen laat je de inspiratie van Nidum op je inwerken in een gezellige kerstsfeer. Met de diverse special guests wordt het een weekend waarmee je al in de stemming komt voor de aankomende feestdagen.

Het programma van Christmas at Nidum vind je op deze pagina. Onze showroom in Grave is op zaterdag 17 december geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 18 december van 12.00 tot 18.00 uur. Bekijk de parkeermogelijkheden op de website van Nidum.

Een compleet dagje uit
Ovum, het restaurant van Nidum, is ingericht met diverse meubelen van Keijser&Co en diverse andere partners van het house of inspiration. Maak je bezoek aan onze showroom tijdens Christmas at Nidum compleet met een lunch of diner bij Ovum. We raden aan om te reserveren, in verband met de drukte.

Volg Nidum op Facebook, Instagram en LinkedIn of schrijf je in voor de nieuwsbrief van Keijser&Co of Nidum om op de hoogte te blijven van events en updates.