Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Home>Trends & Updates>Showroomsale 2024
Trends & Updates

Showroomsale 2024

Profielfoto van Keijser&Co
Keijser&Co

De hele maand april

50-70% korting

Nidum showroom

OP=OP

Keijser&Co ruimt op! Van 1 tot en met 30 april vindt in Nidum een grote showroomsale plaats. Wij gaan onze showroom vernieuwen en maken plaats voor de nieuwe meubelen.

Vernieuwen showroom
Keijser&Co gaat de showroom in Nidum vernieuwen! Daarom gaan wij ruimte maken voor nieuwe meubelen. Veel meubelen (banken, kasten, fauteuils, tafels en sierkussens) worden aangeboden tegen grote kortingen.
De sale start op 1 april, tijdens Inspirerende Pasen en zal de hele maand duren. De korting op alle salemeubelen is 50% – 70% korting. Vele items worden vervangen door nieuwe modellen, waardoor de meeste meubelen kunnen worden opgehaald zodra onze nieuwe collectie binnen is. Je kunt uiteraard tijdens de sale al tijdig jouw nieuwe en voordelige meubel uitzoeken!

Plan je bezoek

De showroom- en magazijnsale vindt plaats in de showroom van Keijser&Co in Nidum te Grave. De vestingstad is goed te bereiken vanuit verschillende richtingen. Er zijn ook meerdere parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Parkeren in Grave is gratis, op sommige plekken is wel een blauwe kaart vereist. Bekijk hier een overzicht van parkeerterreinen rondom Nidum.

Thumbnail for

Inspirerende Pasen
Op Tweede Paasdag is onze showroom in Nidum te bezoeken van 12.00 tot 18.00 uur. Dat is ook de dag dat onze showroomsale start. Combineer je bezoek aan de sale met dit inspirerende event! De zes suites van Nidum Boetiekhotel zijn tijdens Inspirerende Pasen ook geopend voor een sneakpeek en bezoekers maken ook kans op een gratis overnachting in het designhotel. Houd de socials en website van Nidum in de gaten voor het laatste nieuws. Je kunt een bezoek combineren met een Paaslunch of -diner bij Ovum, reserveer jouw tafel via de website

Verhuizen of verbouwen
De showroom- en magazijnsale biedt iedereen die gaat verhuizen, verbouwen of het interieur wil vernieuwen een kans om tegen aantrekkelijke prijzen een Keijser&Co bank, kast, tafel of een van de andere meubelen uit onze collectie te kopen. Hoewel er tijdens de saleweekenden geen interieuradviezen mogelijk zijn door de verwachte drukte, ben je van harte welkom om op een ander moment met een van onze adviseurs te kijken naar de vele mogelijkheden die onze maatwerkmeubelen bieden. Het is dus mogelijk om nu een meubel voordelig aan te schaffen tijdens de showroomsale en op een later moment te combineren met een meubel dat volledig naar jouw wensen wordt samengesteld. 

Bereikbaarheid showroom Nidum
De showroom- en magazijnsale vindt plaats in de showroom van Keijser&Co in Nidum te Grave. Op Tweede Paasdag is Nidum geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Tijdens de standaard openingstijden is het house of inspiration geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Het adres is Sint Elisabethstraat 35 in Grave. De vestingstad is goed te bereiken vanuit verschillende richtingen. Er zijn ook meerdere parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Parkeren in Grave is gratis, op sommige plekken is wel een blauwe kaart vereist. Bekijk hier een overzicht van parkeerterreinen rondom Nidum.

Nidum en restaurant Ovum
Sinds 2021 heeft Keijser&Co haar kantoor en een tweede showroom geopend in Nidum, het house of inspiration in Grave. In het monumentale Arsenaal komen verschillende shops en showrooms samen op een bijzondere locatie. Breng tijdens de showroomsale ook een bezoek aan de andere partners van Nidum voor een inspirerende dag. Dankzij het inpandige Ovum is het ook mogelijk om het bezoek te combineren met een lunch of diner in het sfeervolle restaurant, dat is geopend van woensdag tot en met zondag. Wij raden het aan om te reserveren.

Spelregels
– Gratis entree.
– Sale is alleen mogelijk vanuit Nidum in Grave.
– Van 1 tot en met 30 april 2024: 50 – 70% korting op gelabelde meubelen.
– Reserveren is niet mogelijk, OP=OP.
– Afgeprijsde meubelen zijn voorzien van een label met sticker (oranje of roze), andere meubelen zijn uitgesloten van de sale.
– De sticker op het label geeft de korting en de levertijd aan. De meeste items zullen op een later moment kunnen worden opgehaald, zodra onze nieuwe collectie binnen is. Enkele items kunnen direct worden meegenomen. Dit is aangegeven op ieder meubel. Direct meenemen: Groene sticker – Neem het meubel direct mee met een aanhanger, busje of ander gepast vervoer. Levertijd: Gele sticker – Haal het meubel op een later moment op (in overleg – circa twaalf weken).
– Bezorgen is alleen mogelijk in overleg.
– Ter plaatse afrekenen.
– Producten worden verkocht zoals vertoond, inclusief eventuele gebruikerssporen.
– Eetkamerfauteuils worden alleen als set verkocht en banken alleen als volledige opstelling.
– Retourneren van salemodellen is niet mogelijk.

Plan je bezoek

De showroom- en magazijnsale vindt plaats in de showroom van Keijser&Co in Nidum te Grave. De vestingstad is goed te bereiken vanuit verschillende richtingen. Er zijn ook meerdere parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Parkeren in Grave is gratis, op sommige plekken is wel een blauwe kaart vereist. Bekijk hier een overzicht van parkeerterreinen rondom Nidum.

Thumbnail for