Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for

Veelgestelde vragen.

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan Keijser&Co en de daarbij horende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan met ons op.

Collectie

Onze collectie is door heel Nederland te bekijken bij onze geselecteerde dealers. Daarnaast kun je vrijwel de volledige collectie zien in onze showroom in Nidum in Grave. Een afspraak is niet nodig, maar kan raadzaam zijn wanneer je een advies wenst. Deze kun je hier inplannen.

Onze showroom in Culemborg is uitsluitend voor professionals te bezoeken op de Trade Days van ETC Design Center. Particulieren kunnen ons bezoeken tijdens de Consumentendagen. 

Wanneer je op zoek bent naar een specifiek meubel raden wij je aan om vooraf contact op te nemen met de dealer. Omdat deze winkels de items ook kunnen verkopen, hebben wij helaas geen inzicht van de collectie die de dealer op dat moment presenteert.

Keijser&Co is een groothandel. De verkoop van onze meubelen verloopt via onze geselecteerde dealers. Deze zijn verspreid door heel Nederland. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer op te vragen.

Wij communiceren geen dealers op onze website, omdat we je graag op maat helpen. Je kunt via het contactformulier vragen naar jouw dichtstbijzijnde dealer. Als je hierbij aangeeft waar je naar op zoek bent en wat je woonplaats is, kunnen we je beter van dienst zijn.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een Keijser&Co meubel! Op iedere productpagina staat de button ‘Prijsinformatie’, die leidt naar een formulier. Daar staat het product dat je daarvoor bekeek al ingevuld, zodat je eenvoudig een prijsaanvraag bij ons kunt doen. Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen. Denk hierbij aan een afmeting, afwerking, indeling of opstelling. Wanneer je geïnteresseerd bent in meerdere meubelen, raden we je aan om het contactformulier in te vullen. Je kunt ook een afspraak te maken in de showroom, waar een adviseur met je meekijkt naar de gewenste afmetingen, afwerkingen en stoffen. Er wordt ter plaatse een offerte uitgeschreven, die je mee kunt nemen naar jouw dichtstbijzijnde dealer.

Dankzij de vele maatwerkmogelijkheden kunnen wij met onze collectie jouw droominterieur creëren. De  prijs is daardoor afhankelijk van de gekozen opties. Denk hierbij aan de afmeting, indeling, opstelling, afwerking en stofkeuze. Net als onze collectie willen wij ook graag een advies en prijs op maat geven. Daarom kun je op elke productpagina via de button ‘Prijsinformatie’ een prijsaanvraag doen. Neem gerust contact met ons op wanneer je de verkoopadviesprijs meerdere meubelen wilt weten.

Onze gestoffeerde meubelen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste stof. Daardoor hebben wij geen lijst van mogelijke kleuren, omdat deze oneindig is. Naast dat wij een eigen stoffencollectie hebben, kan er ook worden gekozen voor stoffen van diverse gerenommeerde Europese stoffenhuizen. Wij raden je aan om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom, waar onze adviseurs graag met je meekijken naar de mogelijkheden.
Onze houten meubelen zijn mogelijk in diverse afwerkingen. Deze verschillen per model. Op de pagina van het betreffende product kun je een pdf downloaden, waar de mogelijke afwerkingen te zien zijn. Op deze pagina vind je een overzicht van onze afwerkingen met de bijbehorende modellen.

De showroom

Jazeker! Onze showroom in Nidum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Een afspraak is niet nodig, maar kan raadzaam zijn bij een gewenst advies.

Je kunt een bezoek inplannen maken voor een oriënterend showroombezoek of voor een interieuradvies. Een afspraak maak je online of telefonisch via 024 – 351 06 33.

Onze showroom in Culemborg is uitsluitend voor professionals te bezoeken op de Trade Days van ETC Design Center. Particulieren kunnen ons bezoeken tijdens de Consumentendagen. 

Je kunt online een afspraak maken, maar ook door telefonisch contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op 024 – 351 06 33.

Voor een bezoek aan onze showroom in Nidum is een afspraak niet verplicht. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor een interieuradvies raden wij wel aan om een afspraak in te plannen.

Interieuradvies

Bij een interieuradvies kijken wij mee naar de inrichting van jouw ruimte(s). Op basis van onze collectie en jouw wensen laat de adviseur de mogelijke stoffen en afwerkingen zien die daarop aansluiten. Wanneer je een plattegrond hebt of andere middelen die van toepassing zijn, kun je deze meenemen om een advies op maat te ontvangen. De adviseur schrijft ter plaatse een offerte uit, zodat je meteen een overzicht hebt van de prijzen. Deze kun je meenemen naar jouw dichtstbijzijnde dealer om de gewenste meubelen aan te schaffen.

Voor een interieuradvies plannen wij twee uur in. Zo hebben wij voldoende tijd om de collectie te laten zien en de bijbehorende maatwerkmogelijkheden. Mocht je meerdere ruimtes willen inrichten, dan willen we je vragen om contact met ons op te nemen. Het kan dan verstandig zijn om een langere afspraak in te plannen.

Onze adviseurs helpen je graag bij de inrichting van je woning. In de twee uur die er tijdens een afspraak zijn gereserveerd, wordt er gekeken vanuit de collectie van Keijser&Co. Wij werken uiteraard samen met diverse partijen, maar geven geen advies over bijvoorbeeld muurverf of verlichting. Het is een gratis en vrijblijvend interieuradvies, voor een (3D-)tekening of lichtplan verwijzen we je graag naar een dealer of andere professional.

Een plattegrond geeft onze adviseurs de mogelijkheid om je beter te helpen. Daarmee kan er gekeken worden naar de ideale maat van een kast of tafel en de juiste opstelling van een bank in de betreffende ruimte. Deze plattegrond dien je zelf mee te nemen naar de afspraak. Wij verlenen geen online interieuradvies, hiervoor verwijzen wij je graag naar een dealer of een andere professional.

Service en onderhoud

Een meubel blijft langer mooi met de juiste verzorging. Bij ieder meubel is de juiste aanpak afhankelijk van de afwerking en de stofsoort. Wij hebben enkele onderhoudsinstructies opgesteld, die je hier terug kunt vinden. Neem bij twijfel altijd even contact op met de dealer waar je het meubel hebt aangeschaft. Die kan jou een passend advies geven, zodat je langer plezier hebt van jouw Keijser&Co meubel.

Bij Keijser&Co streeft iedereen ernaar om elke dag een perfect meubel af te leveren. Ondanks de zorgvuldige eindcontrole en de gebruiksinstructies kan het helaas toch voorkomen dat er iets mis is met een meubel. Wanneer je niet de kwaliteit ontvangt die je van ons mag verwachten, gaan wij uiteraard ons best doen om dit zo goed en snel mogelijk op te lossen. 

Wij verzoeken je om altijd contact met de dealer op te nemen indien je een vraag of een klacht over jouw Keijser&Co meubel hebt. Zij zullen je vraag of klacht in behandeling nemen en indien nodig wordt er contact met ons opgenomen. Hoewel wij je graag van dienst zijn bij de service, zullen wij vragen en klachten alleen met de dealer doorspreken en afhandelen. 

Keijser&Co is een groothandel, daarom verloopt een onverhoopte service altijd via de dealer waar de meubelen zijn aangeschaft. De dealer beoordeelt de service en zal indien nodig contact met ons opnemen. Bij productiefouten zullen wij uiteraard altijd zorgen voor herstel, bij andere servicegevallen kijken wij naar een passende oplossing.

Overig

De verlichting, het behang en de accessoires uit onze showroom zijn niet te koop via Keijser&Co. Een deel van de accessoires is afkomstig van Nidum Store, de boetiekwinkel van Nidum. Je kunt contact met ons opnemen voor informatie over de betreffende items. Wij proberen je dan verder helpen met een verkooppunt en een prijs.

Vrijwel alle kunst uit de showrooms is te koop. Mocht je interesse hebben in een specifiek item, dan kun je contact opnemen.

Op onze socialmediakanalen delen wij regelmatig projecten van onze klanten. In de tekst omschrijven we de Keijser&Co meubelen die zijn toegepast. Wanneer je geïnteresseerd bent in deze meubelen, kun je contact met ons opnemen voor meer informatie. Voor de andere meubelen, verlichting, karpetten en accessoires kun je het best contact opnemen met de interieurstylist van dat project. Daar kunnen wij je meestal helaas niet (voldoende) over informeren.

Voor professionals

Onze showroom in Nidum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Een afspraak is niet nodig, maar kan bij een advies wel raadzaam zijn.

Op maandag is onze showroom in ETC Design Center geopend voor professionals. Om ETC Design Center te bezoeken dien je in het bezit te zijn van een toegangspas. Deze kun je aanvragen via www.etcdesigncenter.nl.

Leuk dat je onze collectie wilt verkopen! Om dealer te worden willen we je vragen om contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier of per mail. We willen je vragen om hier wat aanvullende informatie over jou en jouw bedrijf te vermelden. Ons team zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om te kijken naar een eventuele samenwerking.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om meubelen in het echt te zien en ervaren. Daarom is jouw klant ook van harte welkom in onze showrooms. In Nidum zijn wij geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Een afspraak is niet nodig, maar kan raadzaam zijn bij een gewenst advies. In ETC Design Center zijn professionals van harte welkom met klanten op maandagen tussen 10.00 en 17.00 uur en is een afspraak niet nodig.

Onze meubelen zijn uniek en worden op maat gemaakt. Wij leveren deze maatwerkmeubelen niet alleen per stuk op maat, maar ook in hogere oplages. Mocht je interesse hebben om Keijser&Co toe te passen in een groot project, zoals een hotel of restaurant, dan kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.